Arsimi profesional, Balla: Një prej motorëve kryesorë të zhvillimit të vendit

140 të rinj, dhe jo vetëm, janë certifikuar sot pranë Qendrës së Formimit Profesional në Elbasan, duke u bërë kështu profesionistë të aft...
Read More