Seks me nxënësit, mësuesja e dënuar: Nuk kisha qëllime të këqija!

Një mësuese u dënua me mbi 30 vjet burg, pasi pranoi se ka abuzuar seksualisht me tre djem, e mbroi marrëdhënien e saj me viktimat dhe mohoi që të kishte patur ndonjë qëllim tëkeq.Brianne Altice u “shemb” përpara gjyqtarëve pasi dëgjoi dënimin në korrik të vitit të kaluar.36 vjeçarja ishte një mësuese anglishteje te Davis High School në Kaysville, Salt Lake City, Utah, kur bëri seks me nxënësit.Gjykata mësoi se nxnësit e shkollës kishin një shprehje: “Me kë po fle Znj. Altice tani?”, për shkak se sjellja e saj ngacmuese ishte mjaft e përhapur.Por në një letër që i ka drejtuar një prej familjarëve të nxënësve, mësuesja shkruante senuk ishte evshur ndonjëherë në mënyrë të rrezikshme dhe se nuk kishte patur qëllime të këqija gjatë kryerjes së seksit me nxënësit.
Share on Google Plus

About albania wap

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: