Së shpejti një pistoletë smartphone në SHBA

Amerikanët së shpejti do të jenë në gjendje për të blerë një armë në formëne një smartfoni dhe ta ngarkojnë atë me dy plumba. Ai mund të kalojë në një xhep të pantallonave.“I përgatitur për t’i përngjarë një smartfoni, ai mund të hapet dhe të jetë igatshëm për të shtënë sapo ta hiqni siguresën”, argumenton një kompani e vogël e Minesotas (veri), Ideal fshehin. Kjo kompani informon në faqen e saj se kjo armë do të jetë në shitje në mes të vitit 2016.“Meqë smartfonët janë kudo, pistoleta ejuaj e re do të mund të shkrihet lehtë nëmjedisin aktual. Në pozicionin e mbyllur,kjo armë nuk do të shihet praktikisht aspak, sepse ajo nuk është e dukshme”, shton kompania, përcjellalbinfo.ch.Kjo armë paraqitet si një pistoletë e kalibrit 380 me dy plumba. Ajo do të vihet në shitje për një çmim prej 395 dollarësh (385 franga).Kjo armë mund të mos jetë në pëlqim tëforcave të sigurisë. “Në përgjithësi, koncepti i një arme të maskuar, e cila mesa duket nuk do të jetë e dukshme si njëarmë, është një shqetësim”, ka shpjeguar për CNN Money, drejtori i Shoqatës Kombëtare të Organizatave të Policisë (Napo në anglisht), Bill Johnson.Sa për kujtesë, më shumë se 30.000 vetavdesin çdo vit nga plumbat e armëve shtëpiake në SHBA.


Share on Google Plus

About albania wap

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: