Protest per zgjidhje, Armo , Albpetrol

Sote me date 13/04/2016  puntoret e uzines Ballsh kane organizuar nje tjeter protest pranë prefektures se qytetit te fierit per te kerkur pagesat e rrogave te prapambetura qe prej 10 muajsh, me ne krye z.Kamber Iliazi krye sindikalistin e ketyre te fundit te cilet i kane shprehur se duhet qe qeveria dhe institucionet perkatese duhet te marrin masat per kete qe po u behet qytetareve te ballshit te cileve nuk u dihet nese do tu jepet ndonje zgjidhje .

Share on Google Plus

About albania wap

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: