“Alienët janë real dhe ngjajnë si njerëzit”

Një shkencëtar i lartë ka thënë se “ne nuk jemi vetëm” dhe sugjeroi se alienët duken ashtu si njerëzit.Biologu Simon Conëay Morris, një ekspert në evolucionin në Universitetin eKembrixhit, tha se shanset e jetës së evolucionit të alienit diku tjetër në univers janë “mjaft të larta”.Profesor Morris, një studjues në KolegjinSt John’s, në Cambridge, parashtron idetë e tij në një libër të ri të quajtur TheRunes Of Evolution.Në këtë vëllim të rëndë, profesori diskuton një teori të quajtur konvergjencë, që sugjeron se evolucioni mund të vazhdojë përgjatë vijave të caktuar në vend të së qenit një proces kaotik.Nëse është e vërtetë, kjo do të thotë se jashtëtokësorët është “pothuajse e mundur” të posedojnë gjymtyrë dhe një kokë, të mendojnë zgjuarsisht dhe ndoshta të kenë organizma, njësoj si tokësorët.


Share on Google Plus

About albania wap

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: