LSI: Pavlefshmëri zgjedhjeve në Vorë! KQZ: Nesër shqyrtimi

Ditën e mërkurë në ora 16:00, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të fillojë shqyrtimin eankesës për pavlefshmëri në zgjedhjet e zhvilluara më 21 Qershor në Bashkinë e Vorës. Lëvizja Socialiste për Integrim depozitoi këtë të martë ankesën dhe anëtarët e KQZ-së vendosën që shqyrtimi të bëhetditën e nesërme. LSI pretendon se ka pasur lista fiktive të zgjedhësve dhe numri i qytetarëve me të drejtë vote në Bashkinë Vorë është shtuar përmes kontratave të qerasë të dhëna në mënyrë fiktive ndaj ketyre qytetareve nga noteri Shaban Gjoka.


Share on Google Plus

About albania wap

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: