Cani: Kriza greke nuk cënon stabilitetin e bankave në Shqipëri

Ministri i Financave Shkëlqim Cani është prononcuar për zhvillimet më të fundit ekonomike në Greqi duke lëshuar mesazhe sigurie për qytetarët shqiptarë. Cani tha se kemi garanci të plotë për sistemin bankar në vend ndërsa bankat greke me kapital shqiptar janë të sigurta, pasi ato operojnë sifilial dhe jo si degë të bankave mëmë. Ky mesazh i Ministrit të Financave vjen në një linjë me deklarimet e Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë bërë dy ditë më parë dhe ekspertëve të ekonomisë.


Share on Google Plus

About albania wap

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: